OFERTA LUNII!!!

Ai intre 1525% REDUCERE la ORICE configuratie de rulouri exterioare si usi de garaj !!!

+PROIECTUL + MANOPERA +TRANSPORT GRATUIT !!!

Logo rulouri exterioare

Rulouri exterioare din aluminiu - montare si intretinere rulouri exterioare

rulouri exterioarelinkuri rulouri exterioare

despre rulouri exterioare rulouri exterioare aluminiu usi de garaj tip rulou pret rulouri exterioare contact

Detalii rulouri exterioare
Rulouri exterioare

Detalii rulouri exterioare
Rulouri exterioare

Rulouri exterioare - detalii despre montare si utilizare rulouri exterioare

SIGURANTA SI CALITATEA INAINTE DE TOATE

PRIMELE RULOURI DIN ROMANIA CU MARCAJ EUROPEAN

Sistemul de rulouri exterioare diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete. Aceste sisteme ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte. Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda. In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Avand un inalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Montare simpla

Sistemul de rulouri exterioare din aluminiu poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi. Etansarile prin perie si garnituri din sinele de ghidaj impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschiderea ruloului.

Rulouri exterioare - Utilizare universala

Sistemul stabil de rulouri exterioare din aluminiu se monteaza simplu si poate fi utilizat impreuna cu oricare din sistemele de tamplarie. Prin sina de fixare universala elementul este adaptabil pentru aproape oricare alt sistem de ferestre - indiferent daca este vorba de PVC, aluminiu sau lemn.

Rulouri exterioare - intretinere

Deosebit de usoara datorita materialelor din care sunt realizate rulourile. Toate elementele ruloului sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci rezistenta in timp a acoperiri cu vopsea este foarte buna (practic nu necesita vopsire).

Copyright © 2006 www.rulouri-de-exterior.ro | web design si optimizare site
linkuri partenere: rulouri exterioare; rulouri exterioare pret; rulouri